BloG
Můj průvodce světem udíren a uzení. Pravidelně zde budu přidávat recepty, návody, tipy a novinky ze světa uzení.Uzení masa a techniky uzení
Uzení masa je jednou z nejstarších a nejtradičnějších metod pro uchování masa. Maso či i jiné potraviny se před uzením zpravidla nakládají do soli či solného láku. Teprve poté dochází k samotnému uzení potravin. Při uzení dochází pomocí různě teplého kouře k...
chci svou udírnu
malé dřevěné udírny
Kombinované udírny
Topeniště
Generátory dýmu
Dřevěná štěpka
Příslušenství k uzení
Kontakty
Odpovídáme v co nejkratší době. Nejčastěji okolo 12-15 hodiny. Děkujeme za pochopení.
Telefon
Z důvodu prací na dílně preferujeme e-mailovou komunikaci. Telefon bohužel na dílně často neslyšíme a na e-maily odpovídáme v co nejkratší době.
Díky za pochopení! 🙂
+420 792 535 542
Tel.: Po – Čt 13 – 17